لغو حکم چهار سال حبس هیوا سیفیزاده دیدبان ایران
محمدمهدی جلادتی، وکیل پایه یک کانون وکلای مرکز با انتشار یک استوری در صفحه اینستاگرامش از «نقض حکم چهار سال حبس هیوا سیفیزاده، خواننده موسیقی ایرانی» خبر داد.
به گفته این کارشناس ارشد و دکتری حقوق عمومی از دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس حقوق از دانشگاه تهران، دادگاه تجدیدنظر با تغییر عنوان مجرمانه به «جریحهدار کردن عفت عمومی» هیوا سیفیزاده را به پرداخت ۵۰ میلیون تومان جزای نقدی و سه ماه خدمات عمومی رایگان برای دانشآموزان و کودکان تحت پوشش بهزیستی محکوم کرد.»
هیوا سیفیزاده، خواننده موسیقی ایرانی، ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ پس از ماهها سکوت درباره اتفاقات اجرای عمارت «روبرو»، با اعلام صدور حکم چهار سال حبس تعزیری در دادگاه بدوی، به اتهام «تشویق به فساد و فحشا» نسبت به مبنای این اتهام اعتراض کرد و پرسید: «کدام رفتار مشخص من مصداق تشویق به فساد و فحشا بوده است؟» او تأکید کرد که پرونده را همراه با وکیل خود در دادگاه تجدیدنظر پیگیری خواهد کرد.
|